vissza a súgó főoldalára


A tükör törvényei

1.
Minden, ami dühössé tesz, zavar, "én jobban csinálnám", megváltoztatnám stb., AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok, ami ellen harcolok - az bennem van.

2.
Mindaz, amit rajtam kritizálnak, harcolnak ellene, meg akarnak változtatni - és ha ez engem sért, bánt, érint stb. - AZ NINCS FELDOLGOZVA, NICS MEGOLDVA BENNEM. Ilyenkor az EGO-m sérül, mert az EGO-m erős.

3.
Minden, amit a többiek kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni, ám ez engem _nem_ érint, AKKOR AZ AZ Ő PROBLÉMÁJUK, FELDOGOZATLANSÁGUK, tökéletlenségük, melyet kivetítenek rám, mert önmaguk képtelenek és/vagy nem is akarnak és/vagy nem is mernek szembesülni vele.

4.
Minden, amit a másikban szeretek, MAGAMBAN VAN MEG, magamban szeretem, mert felismerem magamat a másik személyében, mivel az egylényegűségünk mutatkozik meg.

Kiegészítésem:
Teljesen értelmetlen dolog valami ellen harcolni (valamit rombolni)! Sokkal előremutatóbb, ha inkább építőleg teszek valamiért. (Megjegyzem: IMHO az országunknak is az összes baja abból származik, hogy itt a túlnyomó többség mindig harcol valami ellen, ahelyett, hogy tenne valamiÉRT.)


vissza a súgó főoldalára